SporTech Business podcast – E05 Prihodnost velikih športnih dogodkov v Sloveniji

SporTech Business podcast – E05 Prihodnost velikih športnih dogodkov v Sloveniji

V podcastu Sportech Business skupaj z gosti govorimo o zadnjih trendih v športu, športnem poslu in s športom povezano tehnologijo.

Nadaljujemo s serijo podcastov Sportech Festival, kjer smo za vas še v audio obliki pripravili ponovitev vseh modulov z decembrskega dogodka, kjer smo gostili predstavnike glavnih slovenskih športnih organizacij in sponzorjev ter se z njimi pogovarjali o zgodovinskem letu 2020 ter se predvsem uzrli v leto 2021 in pogledali, kakšne priložnosti na področju športa nam prinaša.

V petem modulu z naslovom Prihodnost velikih športnih dogodkov v Sloveniji smo se pogovarjali o tem, da bo v letu 2021 bo Slovenija gostila mnoge velike športne dogodke, med katerimi gotovo izstopa Evropsko nogometno prvenstvo do 21 let. Kako lahko izkoristimo sij žarometov in z novimi tehnologijami nagovorimo želene ciljne skupine, opozorimo na prednosti Slovenije in povečamo moč nacionalne blagovne znamke? Naša gosta sta bila Lea Soklič iz NZS in Urban Kramberger iz Skupine Pivovarna Laško Union.