Ekipa

Ekipo Sportelement sestavljamo posamezniki, ki do športa in posla gojimo tako strast, kot jo izkazujejo navijači na tribunah. Za sabo imamo več kot 15 let izkušenj sponzorskih aktivacij in posla v športu, kar nam daje tako širino kot globino, potrebno za uspešno sodelovanje s podjetji na področju sponzorstev.

Predvsem se radi ozremo na obdobje zadnjih 10 let, ko smo imeli priložnost sodelovati z vsemi večjimi podjetji, zvezami in športniki v Sloveniji, z učinkovito izrabo športno-marketinški orodij pa dokazali, da se šport tudi v Sloveniji da učinkovito uporabiti v poslovne in marketinške namene blagovnih znamk.

Uroš Okoren

Uroš Okoren

Direktor

Prvi Slovenec s končanim programom Euroleague Basketball Masters in sports marketing and communication. Izkušnje na področju športnega trženja NABIRAL tako na najvišjem klubskem kot ligaškem nivoju v Sloveniji pri Unionu Olimpiji ter kasneje NLB ligi.

Medijski svet je spoznaval na športni televiziji Šport tv, upravljanje športnih osebnosti pa z zastopanjem enega najprepoznavnejših slovenskih športnikov Gorana Dragića.

Redno objavlja praktične izkušnje s področja športnega posla v različnih blogih, podcastih, kolumnah ter s sodelovanjem in vodenjem raznih okroglih miz v povezavi s športom – DMS, Svet kapitala, Sportech, AmCham Bridge, OKS – olimpijski dnevi ipd.