Podcast SporTech business – E03 Uporaba novih tehnologij v slovenskem športu

Podcast SporTech business – E03 Uporaba novih tehnologij v slovenskem športu

V podcastu Sportech Business skupaj z gosti govorimo o zadnjih trendih v športu, športnem poslu in s športom povezano tehnologijo.

Nadaljujemo s serijo podcastov Sportech Festival, kjer smo za vas še v audio obliki pripravili ponovitev vseh modulov z decembrskega dogodka, kjer smo gostili predstavnike glavnih slovenskih športnih organizacij in sponzorjev ter se z njimi pogovarjali o zgodovinskem letu 2020 ter se predvsem uzrli v leto 2021 in pogledali, kakšne priložnosti na področju športa nam prinaša.

V tretjem modulu z naslovom Uporaba novih tehnologij v slovenskem športu smo se z gosti pogovarjali o tehnologiji v športu, ki je najhitreje rastoči segment znotraj športne industrije. Govorili smo o tem, kaj to pomeni za slovenski športni prostor, katere tehnologije bodo v ospredju 2021 ter kaj so tisti trendi, ki jih lahko uporabimo in apliciramo v slovenskem prostoru.

Naši gosti so bili Aleš Petejan iz Mastercarda, Jernej Smisl iz skupine Vidaa USA, Simon Šketa iz Telekoma Slovenija in Tadej Kastelic iz PFE Technology.