PODCAST SPORTECH BUSINESS – E02 Vloga družbenih omrežij pri komunikaciji športnih subjektov

PODCAST SPORTECH BUSINESS – E02 Vloga družbenih omrežij pri komunikaciji športnih subjektov

V podcastu Sportech Business skupaj z gosti govorimo o zadnjih trendih v športu, športnem poslu in s športom povezano tehnologijo.

Nadaljujemo s serijo podcastov Sportech Festival, kjer smo za vas še v audio obliki pripravili ponovitev vseh modulov z decembrskega dogodka, kjer smo gostili predstavnike glavnih slovenskih športnih organizacij in sponzorjev ter se z njimi pogovarjali o zgodovinskem letu 2020 ter se predvsem uzrli v leto 2021 in pogledali, kakšne priložnosti na področju športa nam prinaša.

V drugem modulu z naslovom Vloga družbenih omrežij pri komunikaciji športnih subjektov smo se z gosti pogovarjali o tem, ali se je moč družbenih omrežij zaradi pandemije še povečala, kako so klubi, zveze in posamezniki postali medijske hiše, a hkrati brez tekem ostali brez glavnega produkta. Družbena omrežja kljub temu omogočajo nadaljevanje komunikacije športnih subjektov s svojo publiko. Naši gosti so bili Timotej Gala iz Httpoola, Alja Pahor iz Olimpijskega komiteja in Matevž Zupančič iz Helios Sunsov.